Ο καιρός

Livescores


powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Κινητά...σομελιέ, θερμιδομετρητές, κριτικοί κινηματογράφου

Ολοένα και περισσότερα είναι τα κινητά που με τις εφαρμογές τους βοηθούν το χρήστη να κάνει τη ζωή του ευκολότερη. Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Independent, τα «έξυπνα» κινητά, όχι μόνον έχουν αυξήσει τις δυνατότητές τους πέραν από κάθε φαντασία, αλλά πλέον λειτουργούν ως «πληροφοριοδότες» δεκάδων ή καλύτερα εκατοντάδων θεμάτων.

Με την απλή κίνηση του να «σημαδέψει» κανείς και μόνον με το κινητό του ένα κατάστημα, τώρα έχει τη δυνατότητα να μάθει σε κλάσματα δευτερολέπτου εάν το μαγαζί αυτό έχει εκπτώσεις. Επιπλέον, δεκάδες είναι πια τα κινητά που υποδεικνύουν καλά κρασιά σε λογικές τιμές, ποιο και γιατί έχει την ωραιότερη γεύση, καθώς και την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Τα κινητά, όμως, πλέον, αποτελούν και τους πλέον αξιόπιστους διαιτολόγους. Οι εφαρμογές σε αυτό το πεδίο ξεκινούν από τους απλούς θερμιδομετρητές και φθάνουν εως την μέτρηση των καρδιακών παλμών κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης, με βάση μάλιστα πολύπλοκους μεταβολικούς υπολογισμούς.

Μη διστάσετε, τέλος, να αναζητήσετε στο κινητό σας πληροφορίες για μενού εστιατορίων, κριτικές ή εκδηλώσεις σε πραγματικό χρόνο.
πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια :