Ο καιρός

Livescores


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Στις 11 Σεπτεμβρίου το ΠΡΩΤΟ κουδούνι για φέτος! Τι ΑΛΛΑΖΕΙ πάλι;

​Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του πρώην υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου για μείωση των αργιών και για να χτυπήσει νωρίτερα το σχολικό κουδούνι, έρχεται ο νέος σχεδιασμός του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος θα φέρει νέες αλλαγές.
Έτσι, σύμφωνα με τον νέο υπουργό Παιδείας, το πρώτο κουδούνι της χρονιάς θα ακουστεί στις 11 Σεπτεμβρίου και όχι στις 8 του μήνα, όπως είχε ανακοινωθεί.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο νέος υπουργός στον «Alpha 9,89» δεν συμφωνεί με τους πειραματισμούς των τελευταίων μηνών στο θέμα της έναρξης. Κι αυτό διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη αποσπάσεις και μεταθέσεις καθηγητών ώστε να αρχίσει νωρίτερα το σχολικό έτος, ενώ στη χώρα μας οι μαθητές και οι οικογένειές τους δεν έχουν θεσμοθετημένες χειμερινές διακοπές όπως σε άλλες χώρες της ΕΕ.
Παράλληλα, όπως αναφέρει το «Βήμα», ο νέος υπουργός δεν υπογράφει την απόφαση για κατάργηση των δύο αργιών στα σχολεία, του Αγίου Ιωάννη στις 7 Ιανουαρίου και των Τριών Ιεραρχών στις 30 Ιανουαρίου.
Τέλος, ο κ. Λοβέρδος θα επανεξετάσει συνολικά και το περιεχόμενο της Τράπεζας Θεμάτων στην Α' Λυκείου για την οποία υπήρξαν φέτος πολλά παράπονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :