Ο καιρός

Livescores


powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Υπάλληλοι ΕΡΤ: Απεργούν και... πληρώνονται!

Τόσες μέρες απεργούν αλλά… πληρώνονται κανονικά. Ο λόγος για τους υπαλλήλους της ΕΡΤ, οι οποίοι μπορεί να απέχουν από τα καθήκοντά τους επί μέρες, ωστόσο ελάχιστοι από αυτούς πήραν λιγότερα χρήματα στο τέλος του προηγούμενου μήνα. Οι περισσότεροι πληρώθηκαν κανονικά.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Εθνους, «οι αρμόδιες Διευθύνσεις της Κρατικής τηλεόρασης έδωσαν το «πράσινο φως» για να πληρωθούν δημοσιογράφοι, διοικητικοί ή τεχνικοί που είτε εργάστηκαν, είτε απουσίαζαν δικαιολογημένα είτε καλύφθηκαν πίσω από την ταμπέλα του «προσωπικού ασφαλείας».
Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι οι μονάδες κεντρικού ελέγχου, εποπτείας δικτύου, ροής προγράμματος (Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης), λειτουργούν εξ ολοκλήρου με προσωπικό ασφαλείας, μέρος του οποίου μάλιστα εργάστηκε μέσα στις γιορτές ακόμη και για την παραγωγή αγώνων ποδοσφαίρου καθώς και των δελτίων ειδήσεων μειωμένης διάρκειας.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που χιλιάδες Ελληνες πολίτες, όχι μόνο βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία, αλλά πληρώνουν κανονικά και το τέλος που αντιστοιχεί στην Δημόσια τηλεόραση…

Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε δεν ξέρουμε…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :