Ο καιρός

Livescores


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δεν κάνει βήμα πίσω η Τρόικα! Κόψτε τα δώρα εδώ και τώρα

Νέα δυσβάσταχτα μέτρα απαιτεί η Τρόικα, τη στιγμή που οι εταίροι μας, έχουν καθυστερήσει την εκταμίευση όχι μιας, αλλά τριών δόσεων ύψους… 43,4 δις ευρώ!

Αποτέλεσμα; τα ταμειακά διαθέσιμα να μας φτάνουν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Ούτε βήμα δεν κάνει πίσω ο Τόμσεν, με την εντολή του να είναι ρητή. Κόψτε τα δώρα εδώ και ΤΩΡΑ, ζητά από την ελληνική κυβέρνηση, βάζοντας στο στόχαστρο, το επίδομα γιορτών σε Δημόσιο και συντάξεις.

Στόχος, είναι να διασφαλιστεί η επίτευξη των στόχων του φετινού προϋπολογισμού.

Σοκαριστικό, είναι το γεγονός πως τα δώρα 450.000 συνταξιούχων του Δημοσίου και 700.000 υπαλλήλων και λειτουργών του Δημοσίου, ΠΡΕΠΕΙ να έχουν καταργηθεί μέχρι το Δεκέμβριο –σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις της τρόικας-.

Όπως είναι φυσικό, αν τελικά ληφθούν αυτά τα μέτρα, θα παραλύσει η χριστουγεννιάτικη αγορά, ενώ λουκέτο θα βάλουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που όλο αυτό το διάστημα, τα έφερναν ίσα ίσα βόλτα.
Σε ποιους σκέφτονται να κόψουν το επίδομα Χριστουγέννων:

Σε 450.000 δημόσιους υπάλληλους και 250.000 λειτουργούς του Δημοσίου (στρατιωτικοί, λιμενικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, δικαστικοί, γιατροί του ΕΣΥ, πανεπιστημιακοί, καθηγητές ΤΕΙ, διπλωμάτες κ.α) στους οποίους θα κοπεί το επίδομα εορτών Χριστουγέννων.

Σε 450.000 συνταξιούχους του Δημοσίου (πρώην πολιτικοί υπάλληλοι, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί), στους οποίους θα κοπεί το επίδομα εορτών Χριστουγέννων, που παίρνουν μαζί με τις κύριες συντάξεις τους.

Σκέφτονται να κόψουν και το επίδομα εορτών Χριστουγέννων που παίρνουν μαζί με τις κύριες συντάξεις τους, πάνω από 2 εκατομμύρια συνταξιούχοι του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ.

Tέλος, θα κοπεί το επίδομα Χριστουγέννων που καταβάλλεται ως 13η επικουρική σύνταξη σε όλους σχεδόν τους συνταξιούχους

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια :