Ο καιρός

Livescores


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ

Μετά τη χθεσινή διαγραφή των 6 βουλευτών, τη σημερινή ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη και την επιστολή Λοβέρδου...
η διάλυση του ΠΑΣΟΚ φαίνεται θέμα χρόνου.

Το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και διαδραμάτισε ίσως το σημαντικότερο ρόλο στη Μεταπολίτευση, οι επίγονοί του το κατάντησαν περίγελο της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Κρίμα! Είναι όλοι συνυπεύθυνοι θα τους κρίνει η ιστορία.

Την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί ανακοίνωσε νωρίς σήμερα Πέμπτη μέσω του ΒΗΜΑ 99,5, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης.

«Δεν είμαι μέρος της εσωτερικής κρίσης του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε.

Η απόφαση του Μίμη Ανδρουλάκη ανακοινώθηκε την επομένη της υπερψήφισης του Μνημονίου με 153 ψήφους και τις 6 διαγραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, Αγγελικής Γκερέκου, Μάρκου Μπόλαρη, Γιάννη Κουτσούκου, Θεόδωρου Παραστατίδη και Μιχάλη Κασσή, που δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή στην ψηφοφορία κι ενώ ακολουθεί η τριήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, η ψήφιση του οποίου έχει χαρακτήρα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Με πουλόβερ που ξηλώνεται μοιάζει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ τις πρώτες ώρες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, καθώς οι απώλειες στελεχών διαδέχονται η μια την άλλη.

Λίγα λεπτά πριν την διαγραφή των 6 βουλευτών είχε προηγηθεί η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου που ζητά την σύγκληση της Κ.Ο. πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Μετά και τη στάση Σκανδαλίδη, πολλοί πλέον βλέπουν ευθεία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ε. Βενιζέλο.
"E"

Δεν υπάρχουν σχόλια :