Ο καιρός

Livescores


powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πόθεν 'Εσχες που προκαλούν: Εκατομμύρια καταθέσεις στις τράπεζες - Kι όμως λεφτά υπάρχουν!


Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρωταθλητής σε ακίνητα! Εχει 72! Ποιοί είναι οι σκαφάτοι - Ποιοί έχουν τα περισσότερα ΙΧ
- Ποιοί οι μηχανόβιοι - Ποιοί είναι οι πιο φτωχοί.


Για ακόμα μια χρονιά δόθηκε στη δημοσιότητα το Πόθεν Εσχες των πολιτικών το οποίο στην ουσία όμως μόνο Εσχες είναι αφού το πόθεν δεν διευκρινίζεται και πάλι.
Πρόκειται για τα πόθεν έσχες (χρήση 2008) των «300» της Βουλής και των Ευρωβουλευτών.

Από τους σημερινούς πολιτικούς αρχηγούς ο πιο «πλούσιος» είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης – ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τους πρώην αρχηγούς της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Καραμανλή και Αλέκο Αλαβάνο, οι οποίοι συναγωνίζονταν σε… περιουσίες - και η λιγότερο εύποροι πολιτικοί αρχηγοί είναι η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας.
Εντυπωσιακά όμως είναι και τα στοιχεία για βουλευτές και υπουργούς με τεράστια ακίνητη περιουσία. Οπως ο κ. Ευτύχιος Δαμιανάκης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με 72 ακίνητα! Αλλά και τα 6 αυτοκίνητα που έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ), όπως και οι μετοχές και όχι μόνο της κας Αννας Νταλάρα που αγγίζουν τα 2 εκατομμυρια ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το πόσο αγαπούν την οικονομία π.χ. ο Ευάγγελος Βενιζέλος με καταθέσεις 2,7 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και τον αθλητισμό οι κύριοι Διαμαντίδης με μετοχές στον ΟΣΦΠ και Ρουσόπουλος με μετοχές στην ομάδα της παλιάς του γειτονιάς τον Εθνικό Αστέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :